Bu tarifi eşim hazırladı ve bende tek tek fotoğrafladım o yüzden tarifi resimlerle anlatacağım.
Sonra Balığın üzerine biraz limon sıktık ve baharat serptik
İlk olarak kullanılacak sebzeler yıkandı kurulandı. Zeyinyağı tuz ve biraz baharat eklenerek harmanlandı. Genişçe bir folyonun üzerine yaydık. Sebze olarak patates, brokoli ve renkli biberler kullandık.
Sonra Balığın üzerine biraz limon sıktık ve baharat serptik
Kocişim maydanozları doğradı bir güzel :D
Balığın üzerine sarımsak ve maydanozları serptik
Onun üzerine ise domates dilimleri ve terayağ parçaları koyduk.
Sonra bir güzel hertarafını kapadık ve 200 derecede 30 dk kadar fırında pişirdik.
Pişen balığın üzerinin nar gibi kızarması için folyosunun üzerini açtık
Broil veya ızgara ayarında üzeri kızarana kadar pişirdik.
Balığın üzerine sarımsak ve maydanozları serptik
Onun üzerine ise domates dilimleri ve terayağ parçaları koyduk.
Sonra bir güzel hertarafını kapadık ve 200 derecede 30 dk kadar fırında pişirdik.
Pişen balığın üzerinin nar gibi kızarması için folyosunun üzerini açtık
Broil veya ızgara ayarında üzeri kızarana kadar pişirdik.
Manual bi sey olmus bu yaaa, masaallah... Diyeyim size :)
YanıtlaSilBalik sevmeyen benim bile suan agzimin sulari akmis durumda, baligi nerden aldiniz??
YanıtlaSilTeşekkür ederiz hanımlar. Balığı Aldi'den aldık.
YanıtlaSilBu arada otomotik "manual" yazilmis :))) Ben aslinda "manyak" yazicaktim :)))
YanıtlaSil:D bende sandim ki manuel kelisini one by one anlatmisin gibisinden anladim manyak daha hosmus :D
YanıtlaSil