15 Nis 2014

Baklava

Tarifini daha once yazmistim buradan tarife, buradan ise yapim asamalarina ulasabilirsiniz.
Oyle guzel oluyor ki, tadina bakanlarin cok begendigini gozlerinden cok rahat anliyorum zaten tadina bakinca eliniz ikinci, ucuncu, dorduncu dilim diye uzayip gidiyor. Genelde yorumlar, agir ve koyu degil, hafif, citir citir cok lezzetli olmus seklinde, Neyse cok ovdum, bu nimetleri bize veren Allah'a hamdolsun, hakki ile sukredebilmemizi nasip etsin bize insAllah.


Baklavanin firina girmeden once yaglanmis hali

Firindan cikinca spatula ile bastirilarak kesilmis hali

Cok belli olmasada serbeti dokulmus hali



8 yorum:

  1. Övünecek kadar güzel yapıyorsun ama yiğidi öldür hakkını ver demiş atalarımız....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun Bahar, blogu devam ettirmemin sebebisin sen :)

      Sil
  2. Yetenek var kabiliyet desen doğuştan zaten,eee neden insanları bundan mahrum edesin..;)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun, güzel baktığın için güzel görüyorsun.

      Sil
  3. Semanur bu tarifleri neden insigramdan sayfa açarak yayınlamıyorsun????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagrama cok ısınamadım, zaten kapatıp kapatıp acıyorum, orada stabil kalamadım.

      Sil
  4. Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibime aldım
    Bende bloguma beklerim
    Sevgiler,
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bende takibindeyim.

      Sil