Çok lezzetli oldu, eşim yedikten sonra "çok lezzetli olmuş bloguna koysana" dedi hatta.
Not: Benim etler sert olduğu için önce düdüklüde etleri pişirdim sonra ekledim etleri. Patatesleride minik doğramışım :D heralde bezelyelere uyum sağlasın diyedir bende o andaki psikolojimi bilemiyorum.
Malzemeler:
Not: Benim etler sert olduğu için önce düdüklüde etleri pişirdim sonra ekledim etleri. Patatesleride minik doğramışım :D heralde bezelyelere uyum sağlasın diyedir bende o andaki psikolojimi bilemiyorum.
Malzemeler:
- 400-500 gr kadar kuşbaşı et
- 1 adet orta boy soğan (malesef ben ekleyemedim ama ona rağmen düşünün artık soğan olsa nasıl olurdu :)
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 3 adet minik biber
- 2 adet domates
- 1 su bardağına yakın bezelye
- 5-6 adet minik havuç ( bu malzemeyide ekleyemedim)
- tuz, pulbiber
- 1 çay br kadar sıcak su
- Etler tavada kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir. Suyu çekince yağ ve tuz katılarak biraz kavrulur.
- Minik doğranmış soğanlar eklenir karıştırılır. Doğranmış biberler eklenir karıştırılır.
- Patatesleri küp küp doğra, havuçları doğra ve tavaya karıştırarak ekle.
- Salça eklenir karıştırılır. Kabuğu soyulmuş minik minik doğranmış domatesleri ekleyin, bezelyeleri ekleyin.
- En son sıcak suyunuda ilave edin ve etler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin.
takipteyim :))
YanıtlaSilohh oooh içinde et olan her yemeği çok severim :))
miiis gibi valla...
ellerine sağlık canım...
sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
Ben zaten uzun suredir izleyicinim Sirine :)
YanıtlaSilSuper, bayilirim orman kebabina!!
YanıtlaSilHarika görünüyor ellerinize sağlık :)
YanıtlaSil