4 Haz 2012

Needlecrafts Counted Cross Stitch / Kanaviçe ile Yaptığım Bebek Battaniyesi

Yapması oldukça zevkli olan ve yaptıkça daha da zevki artan bir el işi :) Ben hayran kaldım harika bir iş çıktı. Tek sıkıntı, öyle hemen olmuyor biraz zaman alıyor ama zaten kanaviçe yapmayı seviyorsanız eminim bu sizin için sıkıntı olmayacaktır.

Eğer işlemek için satın almak isterseniz adresi burada.























 

9 yorum:

  1. harika olmus Turkiye de bulmak mumkun mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :) Ebay den bir bak bence çünkü çin den post edildi. Muhtemelen Türkiye'yede gönderilir. Göründüğünden daha enfes oluyor.

      Sil
  2. örneğini çıkarmak için sizde varsa basılı kopyası alabilir miyim acaba?harika olmuş ellerinize sağlık.ben 3.5ay sonra doğacak oğlumun adını işlemek istiyorum bunedenle sadece KUZEY in harflerini gonderebilseniz bile benim için harika olur

    YanıtlaSil
  3. MERHABA Sema Hnm

    sizde varsa örneğin basılı kopyasını paylaşmanız mumkun olur mu?ben kendim işlemk istiyorum ayrıca 3.5 ay sonra gelmesini bekledigimiz bebegımızın adı ıcın sadece KUZEY harflerını alsam bile benim için yeterli olur paylaşabilirseniz cok sevinirim
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Tuba hanım size ulaşabileceğim e mail adresi gönderirseniz yardımcı olurum. Okuduktan sonra mail adresi olan yorumunuz silinir. Şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz.Sağlıkla kucağınıza alın İnşAllah.

    YanıtlaSil
  5. merhabalar
    blogunuzu gezerken gordum
    ne kadar emek var.....harika olmus
    gonlunuze saglik

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba çok harika olmuş kumaşın bir ismi var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) kumasin adi afgan kumasi, ben daha once duymamistim boyle bir kumas cinsini. Polyester gibi kumasin yeri ama isledikten sonra ic tarafina pamuk kilif cekince cok kullanisli ve rahat olur.

      Sil