Malzemeler:
- 1 litre sut (4-5 su br kadar)
- 1 su brdagindan 1 parmak eksik seker
- 1 su brdagindan 1 parmak eksik un
- 1 pk kremsanti
- 1 su br sut(kremsanti icin)
- 1 yemek kasigi tereyag
- 1 pk tuzsuz etimek
- uzeri icin cikolata sos (ben yapmadim)
- Muhallebi icin sut, un seker muhallebi kivamina gelene dek ocakta pisirin. Ocagin altini kapatip tereyagini ekleyin.
- Muhallebi ilidiktan sonra sutle cirptiginiz kremsantiyide ekleyip mikserle iyice karisitirin.
- Etimekleri elinizle iri parcalar halinde kirin ve muhallebiye ekleyin. Borcama yayin.
- Cikolata sosunuda hazirlayip soguduktan sonra tatlinizin uzerine dokun.
- Bir gece onceden yaparsaniz daha iyi sonuc alirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder