22 Ara 2012

Pastalar, Kekler ve Kurabiyeler

Nasıl da iştah açıcı dimi, aslında bu resimleri fikir olsun diye ekliyorum. Bakmak ve görmek farklı şeyler değil mi? Eminim fotoğraflara bakarken aaa bende aslında şunu şöyle yapabilirim diye beyninizde şimşekler çakacaktır. Resimlerin hiçbiri bana ait değil, keşke bütün resimlerin üzerinde kime veya nereye ait olduğu yazsa daha da güzel olurdu. Haydi buyrun kalori bombalarına :)

Karaorman pastası

Ya bu şekilli kekin yapım aşamaları olan resmi 2 defa kaydetmeye çalıştım ama her seferinde telefondaki program kendini resetledi. Sonra ne kadar aradıysam da bulamadım :( Bulursam ve kaydedebilirsem! eklicem İnşAllah


 Truffle



Bu keke bayıldımmmm

Kremşantili meyve çanağı

Fıstık ezmeli ve çikolatalı rulo

Çikolata kaplı muz



En güzeli de bu nam nam blueberryli muffin

Hayır hayırr en güzeli bu bluberryli cheesecake of off offf nasıl yapılıyor ki acaba :S

















 Pumpkin pie



















6 yorum:

  1. bunlar çok çok çok güzeller,nasıl yapıldıklarını bulalım lütfen:)hangi sitelerse yazarmısınız

    YanıtlaSil
  2. Pinterest diye siteden aldım bütün resimleri. Malesef tarifler yok sadece resimler var :( Resimlerin bazılarının üzerinde web adresi var o kadarcık, hepsinin üstünde olsa keşke ama yok.

    YanıtlaSil
  3. çikolata kaplı muz çok iyi görünüyor bende kestaneyi çikolata ile kaplamayı denemiştim eminim buda bir o kadar leziz olurdu.Bende bloguma beklerim sevgiler
    http://gizemselmutfak.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Çikolata her meyveye çok yakışıyor hatta pastalara kurabiyelere neyse abarttım azcık :) Ama güzel oluyor o bir gerçek :) Yazmıştım ama yine yazayım blogunda izleyici olma kısmını eklersen üye olabilirim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ayy bunlar ne böyle.resmen insanı çıldırtıyor.Hayır hayır daha fazla bakamıcammmm:)

    YanıtlaSil
  6. Insani diyet yolundan cikarir bunlar :)

    YanıtlaSil