20 Ara 2012

Düğün Pastaları / Wedding Cake

Bu hafta malesef rahatsızım yerimden kalkamıyorum. Dolayısı ile ne yemek yapabiliyorum ne gezebiliyorum. Zaten son bir kaç aydır sadece alışveriş için çıkıyorduk oda bitti. Yatağa kilitlendim diyebilirim.  Şimdi önce güzel bir, koltuğunda yatan hasta fotosu :) 
Kendim yapıp sunacağım postlarım kalmadı o yüzden bügün düğün pastaları, yarın evlilik yüzükleri, ayakkabılar mekanlar derken hergüne farklı bir pinterestten resim derlemesi yapacağım. Evli olduğum halde bakmak seçmek çok hoşuma gidiyor hala :D bakalım siz beğenecekmisiniz. Benim favorim olanlar ise kalın bir tabaka halinde parlak taşlarla kaplı olan ve en son resmin üstündeki beyaz çiçekli olan.






































6 yorum:

  1. inanılır gibi değil,pasta değil sanat eseri bunlar.Ben asla şu güzel deyip diğerine haksızlık etmek istemiyorum ama renklilerin hepsini çok beğendim..

    YanıtlaSil
  2. pastaları görünce geçmiş olsun demeyi bile unuttum:)

    YanıtlaSil
  3. canım ömcelikle çoook geçmişler olsun ah burada olaydın ben sana sıcacık çorbalar yapardım
    pastalara gelince şaheser demek istiyorum ben çiçikli olanların renklisini hani yukarıdan aşağıya dökülenini beğendim
    birde blog ile ilgili birkaç sorum olacaktı artık iyileşince bir tavsiye bolca sıcak sıvı tüket
    sağlıcakla

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun arkadaşım..dikkat et kendine.soğuktur oralar.

    en sonki yazılı olan pasta çok güzelmiş bu arada:)

    YanıtlaSil
  5. Ahhhh teşekkür ederim hepinizeeee. Mehtap resimleri seçerkenken bende kendimi azcık kaybetmiştim hastalık mastalık yalan olmuştu :D Eşim duymasın hihi :)

    "Benden çeşitlemeler" ismini bilmiyorum kusura bakma canım o yüzden blogunun ismini yazdım. İstediğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu arada Türkiyeye gelince sıcak çorbanı içmek tanışmak isterim İnşAllah.
    Ferda canımmm ya sorma bu zamana kadar hava yine iyi idare etti bundan sonra gündüzde (-) derecelerle boğuşacağız bakalım o zaman nasıl olcak.

    YanıtlaSil
  6. hepsi çok güzel...
    benimki morlu pembeli olsun :))

    YanıtlaSil