24 Eyl 2012

Pizza

     Yine blogda var olan bir tarif. Benim yaptığım pizzaların şekilleri daha farklı, pizzayı oklava ile ince uzun pide gibi açıyorum ve kapatmadan üzerini döşüyorum. Yemesi ve ikramı daha kolay oluyor.

     Bu sefer mantarları tavada çevirmedim ve brokoli koydum. Brokolinin pizzaya bu kadar yakışacağı aklımın ucuna bile gelmezdi. Daha önce peynirli ve brokolili pizza yemiştim hemde aaa brokolili pizzamı olur yaa diyerekten burun kıvırarak tadına baktım şu an tadı hala damağımda harika bir şeydi sonra bende yapmalıyım bunu dedim ve o gün bugündür pizzalarımın yarısı brokolili :)
   
     Akşam maçtan dönen eşim ve karşı komşum için güzel bir enerji kaynağı oldu :D Tarif için tıklayın




4 yorum:

  1. Sema ablacim, bir tanesini bize kaydirin...

    YanıtlaSil
  2. Çok nefis çook.
    Ellerine sağlık Semacım.
    Şifa olsun inşAllah.
    Muhabbetle..

    YanıtlaSil